sunnuntai 15. toukokuuta 2011

...ja perunamaa!

Vihdoin se on siellä, itse, omin pikku käsin möyhitty perunamaa. Valitsimme vanhan kasvimaan paikan, ensin ajattelemani takapihan sijasta. Siinä pitäisi olla mahdollisimman aurinkoista, jostain syystähän se on alunperinkin valittu kasvimaaksi.
Maassa ei juurikaan ollut kiviä samaisesta syystä. Muuten homma olikin sitten aika hankala. Emme saaneet jyrsintä vuokralle viikonlopuksi joten päätimme sitten tehdä homman käsin, lapiolla, hakulla ja mitä ne nyt oli... Koko perhe osallistui, nelijalkaiset olivat vähän liiankin innokkaita. Vähän on sellainen olo ettei me kyllä tiedetä yhtään mitä ollaan tekemässä mutta siemenperunat on nyt myös ostettu ja ja ensi viikolla ne istutetaan. Mutta oikeita asioita tässä ollaan joka tapauksessa tekemässä, tämän takia tänne muutettiin että päästäisiin kokeilemaan kaikkea tällaista.
Ihanaa, minä nautin, vaikka jouduttaisiin kaivamaan mädäntyneet siemenperunat maasta rikkaruohon seasta ja aloittamaan alusta. Opettaa tämä puutarhanhoito ja kasvimaa minulle ainakin pitkäjännitteisyyttä.

Lukijat

Tietoja minusta

Oma kuva
Lähinnä treenejä omiksi muistiinpanoiksi, mausteena kuulumisia ja tajunnanvirtaa